fredag den 14. maj 2010

Et enkelt nyt kort - guldbryllup

Jeg fik lige lavet et enkelt nyt kort her forleden - et bestillingsarbejde til et guldbryllup.

Kortet er lavet på glittet cremefarvet karton med tykt håndlavet papir med guldprint der er revet i kanterne med en kantlinial. Blomsten og bladene er fra Prima - blomsten har jeg givet en gang Perfect Pearls i guld (jeg kan stadig ikke helt hitte ud af idéen med det Perfect Pearls!). Den stemplede tekst er fra Stempelglede og "skiltet" udstandset med Big Shot fra et Spellbinder-die. De grønne tynde "grene" er bare klippet meget tyndt i grønt karton. Teksten er meget sød, ikke? Den er fra nogle ark, jeg købte i Netto på et tidspunkt med en masse små-poesi. Hjerterne er også fra Netto....de har faktisk mange gange nogle rigtig gode ting til billige penge :o)



Fortsat god Kr. Himmelfartsferie - her står den på havearbejde. Så må vi se, om der bliver tid til hobby senere .o)

søndag den 9. maj 2010

Et par kort med Flowersoft

Det står lidt sløjt til med tiden og energien til at lave kort - eller hobby i det hele taget - i øjeblikket, men jeg fik da lavet et par kort i dag. Det er bestillingsarbejde men frit, hvordan jeg ville lave dem, så jeg har muntret mig lidt med Flowersoft. Flowersoft er et relativt nyt hobbyprodukt som er bittesmåt "fnuller" (i papir tror jeg) i forskellige farver og mix som man kan bruge til at dekorere kort med - eller til at lave buketter som jeg har gjort på det lilla kort. Mulighederne er mange, og det giver en sjov effekt, så dem kommer jeg nok til at lave en del af.
Fotos'ene er ikke gode, for det var for overskyet til at tage billeder i dag (hvor bliver den sommer af??) men jeg håber, I alligevel kan se ideen med kortene. På det gule kort er der 2 forskellige slags Flowersoft langs kanten af det inderste kort med pindsvinet - svært at se...men det er der :o)