søndag den 6. december 2009

Et barselskort .... og et fint pyntet gravsted

Jeg havde en bestilling liggende på et barselskort til en lille pige, og fordi jeg har været syg de sidste par uger, er det ikke blevet til noget - men jeg tog mig sammen i går morges og fik det lavet :o)
Det er lavet på hvidt karton med købt "baby"-papir (baggrundspapiret). Rammerne er Spellbinders i 2 størrelser. Den største (bagerste) er stemplet i pink med swirls fra Stempelglede og det mindre er også stemplet med et babyhoved, tekst og blomster fra Stempelglede (jeg elsker Stempelglede's stempler..de er så smukke og anvendelige til alt). Skiltet med babyens navn er også fra Spellbinders. Blomsten er lavet af hvidt karton, jeg har punchet ud med 2 størrelser retro-flower, sværtet med pink og stemplet med samme farve bagefter og sat en brad i. Det hele har fået en gang Glimmer Mist "Pearl". Bamsen er fra en pakke med forskellig pynt, jeg købte på ebay på et tidspunkt.



Nu er det her jo en hobbyblog....men da det også er 1 års dagen for min dejlige mands alt for tidlige død, syntes jeg alligevel, jeg ville vise jer, hvor fint hans grav er pyntet op. Vi var derovre her tidligt på eftermiddagen og tænde lys, og det var dejligt at se, så fint der var. Det er midt i alt det sørgelige dejligt at tænke på, at så mange tænker på ham.
"Venner for evigt" på hans gravsten er Jens' og vores datters "hemmelige bamsesprog-kode" og betyder "jeg elsker dig", så det syntes hun skulle på, da vi skulle vælge tekst til stenen....så bliver det ikke meget smukkere! :o)

God adventssøndag til alle :o)